N

JUSTESEN

Tilbage

Vækstlag Art box #2 | Vlog kunstprojekt

Et kunstprojekt, hvor kunstneren Mia-Maija filmede sig selv mens hun havde 48 timer til at lave et frit kunst-projekt. Inspireret af en kasse med ting, som hun havde fået tilsendt.
I samme form havde jeg fuld kreativ kontrol over de 3 timers materiale jeg fik, og kunne helt selv bestemme hvordan det skulle sammensættes. Eneste krav var at videoen skulle være 10-15 minutter lang og indeholde det færdige projekt.
Det var lidt skræmmende at sidde med noget fuldstændig ukendt materiale, og samtidig have så meget af det. Udover en smule behind-the-scenes på andre projekter, havde jeg aldrig redigeret noget i “vlog” format før. Jeg faldt i nogen af de klassiske fælder (time-lapse, jumpcuts, etc.), men er generelt ret godt tilfreds med hvad jeg fik ud af materialet i sidste ende.
Især glad for at jeg endelig kunne få lov at bruge noget af alt det musik, som jeg ellers aldrig kan få lov at bruge!


Produkt detaljer

Dato: juni 2022
Kunde: Vækstlag
Rolle: Klipper
Type: Vlog kunstprojekt
Link: https://youtu.be/qJjiPIwL1xs