N

JUSTESEN

Tilbage

Thisted Bryghus – Test video | Reklame test

Ikke en officiel reklame, men et test-projekt, jeg var en del af ifbm. en skole opgave for en bekendt. Vi havde kun en uges tid fra idé til færdig produkt, så vi havde ikke den store sammenhængende plan for optagelserne. Dermed blev det meget ‘run-and-gun’. Vi fik samlet en række mennesker på forskellige tidspunkter, og optog bare stemningen, hvilket også var det centrale vi ville vise. Det endte også med en cameo med mig selv, samtidig med at jeg lavede voice-overen. Ikke noget jeg personligt mener jeg behøver at gøre en karriere ud af.
Optaget på Sony A7III og redigeret i Adobe Premiere Pro


Produkt detaljer

Dato: april 2021
Kunde: Personlig (Test med Thisted Bryghus)
Rolle: Kamera, lyd-mix, grade
Type: Reklame test
Link: https://youtu.be/Sjge8AKfQWc