N

JUSTESEN

Jeg foretrækker min kaffe sort, min øl nydt med mennesker og mine produkter lavet ordentligt

Multimedie er et afgørende ord for min personlighed. Jeg har altid været generalist og fundet flere områder indenfor marketing og kommunikation spændende.
Blevet beskrevet som menneskekender, der analysere situationer. Enten baseret på tal eller på den menneskelige situation. Har arbejdet indenfor mange områder og kan implementere dem der er brug for i situationen.

Vil du i kontakt med mig? Jamen mange tak for det! Send mig en mail med dine tanker, og så kan vi jo se på det.

spamnj@duck.com

CV & Kompetencer

Uddannelse

2018-2020: Multimediedesigner, University College Nordjylland
Uddannelse indenfor brugergrænsefladedesign og udvikling, brugeroplevelser (UX), indholdsproduktion til digitale medier, teknologi og forretningsforståelse.
Igennem uddannelsen lavede jeg flere hjemmesider for forskellige virksomheder, som jeg selv fandt og samarbejdede med. Herunder bl.a. Sæby Fiskeindustri og SONA Film.
Giver mig mulighed og kompetencerne til at arbejde som frontend designer, frontend udvikler, UX designer, content manager, digital designer.
2019-2020: FilmMaskinens videregående forløb
Videreudvikling af grundforløbet på samme kursus. Her fokuseret på personlig udvikling, større forstålelse for egen idegerering og individuel engagement for at skabe et større grundlag for at lave film. Kursus dagene er fordelt over ét år, med opgaver ind imellem. Kursusdagene var fordelt over året, med opgaver ind mellem.
Jeg tog kurset 2 gange over 2 år.
Første år blev brugt at blive mere selvstændig, samt opsætte min egen produktion uden så meget hjælp udefra. Især fokus på manuskriptskrivning og dramaturgisk opbygning.
Andet år blev brugt på forstålelse af mig selv, og hvilken slags produktioner jeg selv ville lave i fremtiden. Derudover videreudvikling af dramaturgisk forstålelse.
2018-2020: FilmMaskinens grundforløb
En nordjysk filmskole for unge i alderen 17-25 år med weekendworkshops med professionelle fra filmbranchen. Udvikling af kunstnerisk film sans, dramaturgisk forståelse og kreative evner samt netværk med andre unge filmagere. Kursus dagene er fordelt på weekender henover året med arbejde hjemmefra ind imellem. Præ-produktion i foråret, produktion henover sommeren og post-produktion gennem efteråret.
Jeg tog kurset 3 gange, over 3 år hvor jeg hver gang fokuserede på nye kompetencer.
Første år var mit fokus på min egen udvikling samt generelt finde rundt i filmbranchen. Det var her første gang jeg arbejdede med et større hold og et budget.
Andet år blev brugt på at udvikle min tekniske erfaring som fotograf og tonemester.
Tredje år blev brugt på at samle den erfaring jeg havde skabt gennem de foregående år og bruge det hele til at videreudvikle mig.
2016-2018: Medialogi, Aalborg Universitet (Afbrudt)
Programmeringsorienteret uddannelse. Det blev for teknisk for min smag, men meget af det programmering jeg lærte, kunne jeg tage med over i Multimediedesign. Arbejdede mest med programmering i sprogene C++ og Java.
2015: 48 hour film course
Intenst kort kursus, hvor vi skulle optage op klippe en film på 2 dage på New York Film Academy
2015: Krogerup Højskole
Højskoleophold på Krogerup Højskole, med fokus på Film v. Jørn Faurschou, samt drama-undervisning v. Birgitte Raaberg. Derudover film-filosofi og litterær skrivning
2010-2013: Roskilde Tekniske Gymnasium
Linje: Kommunikation/IT A, Engelsk A, Design C
Derudover valgfagene Teknologi A og Maskin A
skybrud-on set
Hooligan holdbillede

Erhvervserfaring

2023: Cafémedarbejder, Sagnlandet Lejre
2022-2023: Arbejdsmand, Sejr’s Entreprise
Nedrivning, asbestsanering, nedskæring, miljøsanering.
2022: Produktionsmedarbejder, Schneider Electric (Vikariat)
2021: C-Foto & DIT, “Hooligan”, Drive Studios for DR3
Assistent til fotografen under produktionen af ungdomsserien “Hooligan”, der blev lavet for DR3. Desuden ansvarlig for back-up af alle optagelser efter endt dag. Udover dette var jeg aktiv i lysafdelingen, hvor jeg hjalp med lysmesteren med opsætning og nedtagning af lys på dage med ekstra travlhed.
2019-2021: Freelance fotograf & webadministrator, SONA Film
Ansvarlig for overordnet udseende og stil af en række reklamer, samt planlægningen af disse, i samtale og tæt samarbejde med producer, kunde og resten af holdet. Som kreativ force holdt jeg desuden struktur over optagelserne, for ikke at spilde tid hos nogens tid, samtidig med at holde det kreative overblik hele processen igennem. Selvstændigt arbejde som medudvikler og senere vedligehold af hjemmeside (sonafilm.dk).
2018-2019: Still-fotograf, Co-Creation, UCN
Selvstændig ansvarlig for at tage billeder under events og seminarer, så essensen af arrangementerne blev fanget, samt den efterfølgende sortering og redigering af disse indenfor deadline så de kunne bruges i sammenhæng med det efterfølgende nyhedsbrev.
2018: Opvasker, Bodilles Kro, Skagen
Alene ansvarlig for opvasken i højsæsonen. Et arbejde alle var afhængige af, men som ingen har lyst til at gøre.
2016: Trappevasker/vicevært, Hellerup Ejendomsservice & Postomdeler, PostNord
2013-2015: Fotograf & serviceassistent, Awilco
Fremstilling af kunde specifikke el-adaptere. Afløsning i batteri-produktion og lager med ansvar afsendelse og pakning af ordrer. Ansvarlig for produkt fotos og redigering af disse, samt ideudvikling, optagelse og redigering af reklamer, produktvideoer og instruktionsvideoer.
Hooligan holdbillede

Frivilligt arbejde

  • 2023: Stagehand på Helviti scenen på Copenhell
  • 2022: Tekniker på den "lokale" radiostation på Spejdernes Lejr 2022
  • 2019-: Unge aktør i UMMK
  • 2016-2021: Filmanmelder og skribent, Filmpuls (filmpuls.dk)
  • 2016: Still-fotograf, Uhørt
  • 2012-: Web og IT-administrator samt design af diverse flyers og plakater, KFUM Spejderne i Ejby
  • 2009-: Leder/assistent og aktivt medlem, KFUM-spejderne i Ejby