N

JUSTESEN

Tilbage

Farvel | Kortfilm

Første gang jeg skrev og instruerede på en gang. Filmen har haft sine udfordringer gennem tiden og produktionen har været lang.

Vi var et meget lille hold, pga. Corona-situationen. Dog var det en meget simpel film og der var et tæt samarbejde mellem alle, for at det kunne lade sig gøre. Det var desuden første gang jeg arbejdede med børne-skuespillere. Det giver selvfølgelig nogle nye udfordringer, men drengene var nemme at arbejde med og jeg ser frem til at se dem i flere teaterstykker, som de er til auditions ved.

Synopsis: Der er mange der taler om børns uskyldige syn på verden, men hvad sker der når den uskyldighed bliver udfordret?
‘Farvel’ handler om Max og Dennis. 2 bedste venner, der altid har haft hinanden. I den lille by de bor i, sker der ikke meget, så laver de noget laver de det sammen. Men da Max’s mor skal have nyt arbejde i Kina bliver deres sammenhold udfordret. Med få dage til det store flyt mangler Max stadig at fortælle Dennis hvad der sker. Hvordan fortæller man sin bedste ven at man ikke ses igen, når man ikke engang selv helt forstår det?


Produkt detaljer

Dato: maj 2020
Kunde: Personlig
Rolle: Instruktør & manuskript
Type: Kortfilm
Link: https://www.youtube.com/watch?v=0Vz7CRjS7M0